شارژر بی سیم

معرفی انواع شارژر بی سیم (وایرلس) به همراه قیمت و لینک خرید

شارژر بی سیم 2

فناوری جنجالی شارژر بی‌سیم در چند سال اخیر توجه افراد زیادی را به خود جلب کرده است. در‌صورتی‌که آشنایی کاملی با این فناوری نداشته باشید، ممکن است با خود بگویید چه چیز بهتر از اینکه دیگر مجبور به استفاده از کابل‌های شارژ کوتاه و درهم‌تنیده‌‌ای نباشیم؛ اما آیا این فناوری می‌تواند آینده‌ی شارژ را متحول کند؟ آیا این فناوری بی‌خطر است؟ در این مطلب قصد داریم این فناوری را از ابعاد مختلف بررسی کنیم.

در مقاله بررسی شارژر بی‌سیم با ندیمیکو همراه باشید.

شارژر بی سیم

شارژر بی سیم چیست؟

در تعریف مختصر شارژ بی‌سیم باید بگوییم این فناوری درواقع فرآیندی برای شارژ وسایل مجهز به باتری بدون نیاز به هیچ سیم یا کابل است و انتقال بی‌سیم جریان برق به دستگاه گیرنده را امکان‌پذیر می‌کند. شارژ بی‌سیم به شارژ القایی هم شهرت دارد؛ البته شارژ القایی یکی از انواع شارژ بی‌سیم نیز محسوب می‌شود.

زمانی که صحبت از «برق وایرلس» می شود، شاید «نیکولا تسلا» را در ذهنتان مجسم کنید که قصد داشت برق را به صورت بیسیم در اختیار جهانیان قرار دهد. اگرچه تسلا به عنوان پرچمدار این حوزه محسوب می شود، اما تحقیقات او در اواخر سده نوزدهم و ابتدای قرن بیستم با شرایط دنیای واقعی فاصله زیادی داشت.

با این حال دانشمندان ایده های تسلا را به فناوری های کاربردی بدل سازند.

شارژر بی سیم

شارژر بی سیم چگونه کار میکند؟

شارژ بی سیم براساس شارژ القایی است که در آن توان ایجاد شده توسط عبور یک جریان الکتریکی از بین دو کویل یک میدان مغناطیسی ایجاد می‌کند.

زمانی که صفحه مغناطیسی دریافت‌کننده روی دستگاه موبایل در تماس با ترانسیمتر یا حداقل فاصله مشخص شده قرار می‌گیرد، میدان مغناطیسی یک جریان الکتریکی در دستگاه ایجاد می‌نماید.

این جریان سپس به جریان مستقیم (DC) تبدیل می‌شود و در مقابل، باتری داخل دستگاه را شارژ می‌کند. تصاویر و توضیحات زیر بهتر این موضوع را نشان می‌دهند.

داخل گوشی هوشمند شما یک کویل القایی دریافت‌کننده از جنس مس قرار دارد.

زمانی که گوشی خود را روی شارژر قرار می‌دهید، کویل ترانسیمتر یک میدان الکترومغناطیسی ایجاد می‌کند که رسیور آن را به جریان برق برای باتری گوشی تبدیل خواهد کرد. فرآیندی که در بخش بالا توضیح دادیم، القای الکترومغناطیسی نام دارد

 

شارژر بی سیم

آیا شارژر بی سیم ضرر دارد؟

برخی افراد تصور می‌کنند انرژی انتقال یافته به‌صورت بی‌سیم می‌تواند برای بدن انسان خطرناک باشد. گرچه، القای مغناطیسی تنها در فواصل بسیار کوتاه عمل می‌کند. در فاصله تنها 4 سانتی‌متری، شما کاملا از اثرات بالقوه پرتوها در امان هستید و پدهای شارژ دائما پرتو الکترومغناطیسی از خود ساطع نمی‌کنند.

باید بدانید که تا زمانی که گوشی روی پد شارژ قرار نمی‌گیرد یک میدان شارژ مغناطیسی ایجاد نمی‌کنند.

 

شارژر بی سیم

چه موبایل هایی از این فناوری پشتیبانی می کنند؟

امکان شارژ وایرلس در بین اکثر گوشی های بروز بازار دیده می شود، هیچ راهی خصوصی برای فهمیدن اینکه تلفن شما از شارژ بی سیم پشتیبانی می کند وجود ندارد و بهترین راه این است که نگاهی به ویژگی ها و قابلیت های تلفن خود بیندازید.

البته لازم به ذکر است که در برخی از گوشی های سطح بالا که بخشی از گوشی های پیشرو نیستند ، این ویژگی نیز موجود است.

با یک جستجوی ساده می توانید از این ویژگی در تلفن همراه خود مطمئن باشید و از انواع شارژرهای بی سیم استفاده کنید. مهم است که لزوماً شارژر بی سیم تلفن شما مارک تلفن نباشد و شما می توانید از شارژر مارک های دیگر استفاده کنید

 

شارژر بی سیم

قیمت انواع شارژر بی سیم 

قیمت این نوع شارژر از 450 هزار تومان تا یک میلیون و پانصد هزارتومان در نوسان است.

برای خرید انواع شارژر و پاوربانک بی سیم برای همه گوشی ها از سایت ندیمیکو روی خرید شارژر بی سیم کلیک کنید.